Belépés  \/ 
x
x
x
Regisztrálás  \/ 
x

Belépés, Regisztráció

PentOxin® Stream Team extra szolgáltatásainak használata, valamint weboldalain található bizonyos tartalmainak (védett) megtekintése, regisztrációhoz kötött!

Belépés - Regisztráció menete:

 

login rendszer kpe 001 
A modul jobb felül található.

Oldalunkon egyedi beléptető és regisztrációs (Login rendszer) lehetőséget biztosítunk a Felhasználóink részére. 

A megerősített regisztrációs szándék után az Adminisztrátor felveszi a kapcsolatot a megadott telefonszámon adategyeztetés céljából, siker esetén,  aktiválja a regisztrációt.

Regisztrációt követő eljárások:

- hagyományos módon történt regisztrációt követően, kap egy regisztráció megerősítésére felkérő emailt, miután a megerősítés megtörtént az Adminisztrátor felveszi a kapcsolatot a megadott telefonszámon a regisztrálni szándékozó felhasználóval és adatot egyeztet, siker esetén a regisztrációt aktiválja.

- a közösségi INAKTÍV (Social) Facebook, Google, és Twitter lehetőségek valamelyikével történő regisztrációt követően, a regisztrálni szándékozónak a regisztrációs szándék megerősítése után a küldő email címre válaszolva meg kell küldenie a kapcsolattartási telefonszámot, az aktiválás csak is az után lehetséges, az Adminisztrátor felveszi a kapcsolatot a megadott telefonszámon a regisztrálni szándékozóval, siker esetén a regisztrációt aktiválja, majd adatot egyeztet a Felhasználóval.

A fiók aktiválásához, minden esetben Adminisztrátori adategyeztetés kell!

Ha a kapcsolatfelvétel nem sikerül, abban az esetben a regisztrációs szándékot elutasítjuk és az adott fiók befagyasztásra kerül.

Amennyiben a PentOxin® Stream Team adott szolgáltatások igénybevételéhez szükséges lesz további adatra, azt jelezni fogjuk, illetve a rendszer kérni fogja azt. Érdemes regisztráció után a profil adatokat, megnézni, és azokat kiegészíteni a még meg nem adott, be nem kért adatokkal, vagy a tévesen megadott adatokat kijavítani.

Abban az esetben, ha az Adminisztrátor úgy véli, hogy a felhasználó, hamis, valótlan adatokat adott meg, akkro a felhasználóval meg sem próbálja felvenni a kapcsolatot, azonnal befagyassza a regisztrációt.

Az ily módon befagyasztásra került regisztrációs emailok feloldását, csak is a FőAdminisztrátorral való kapcsolatfelvétel esetén lehetséges!

Belépés saját fiókba (regisztrált felhasználó)

A Belépés menüre Belps kpe 001 kattintva tud belépni a már regisztrált Felhasználó.

Lehetőségek:

1. manuális: AKTÍV

 • a hagyományos módon történt regisztrációval rendelkező Felhasználóink, használhatják ezt a módot, ahol megadják felhasználó nevük, vagy email címük és jelszavuk majd rákattintatnak a belépés gombra. Az adatokat meglehet jegyeztetni a rendszerrel így a következő belépésnél már ez is " automatikus rendszerűvé válik)

2. automata: INAKTÍV

 • a közösségi (Social) Facebook, Google, Twitter regisztrációval rendelkező Felhasználóink, használhatják ezt a módot, ahol egyszerűen rákattint a felhasználó által használt (regisztrált) közösségi (Social) social ikonok kpei oldal ikonjára és a rendszer ezt követően minden egyéb adat bekérése nélkül automatikusan be fogja léptetni, amennyiben nem léptette ki magát az adott utolsó bejelentkezése óta az adott közösségi (Social) oldalról. Amennyiben mégis kiléptette magát, abban az esetben sincs baj, mert automatikusan felugrik egy oldal és ott megkéri a Felhasználót, hogy lépjen be, majd a rendszer így már automatikusan belépteti a Felhasználót. 
Új fiók regisztrálása (új felhasználó)

A Regisztráció menüre Regisztrci kpe 001 kattintva tudja létrehozni a saját profilját az új Felhasználó..

A kötelező mezők megfelelő kitöltése nélkül, a regisztráció nem lehetséges!

Lehetőségek:

1. manuális: AKTÍV

 • a regisztrációhoz szükséges adatbekérő form kitöltése manuálisan történik, kérjük ügyeljen az adatok pontos megadására. 

2. automata: INAKTÍV (amennyiben van közösségi oldalon regisztrációja)

 • rákattint a Felhasználó az által használt közösségi (Social) social ikonok kpei oldalak ikonjára.
 • a rendszer csak is a legfontosabb adatokat kéri le, (email és név) ezért kérjük regisztráció után a profil szerkesztése menüpontban javítsa és egészítse ki a hiányzó adatokat.
 • a rendszer annyira intelligens, hogy ha a közösségi (Socal) lehetőségek valamylikével regisztrált, pld. Facebook (tesztel) akkor nem kell többé begépelni nevét, jelszavát, amennyiben használja a közösségi (Social) Facebook oldalt és nem lépteti ki magát, a rendszer azt érzékeli és nem kéri, hogy manuálisan töltse ki a kötelező mezőket, miközben semmilyen más adatot nem kér le a Social rendszerből, csak az illető email címét és nevét. Az adott közösségi (Social) Facebook oldal ikonjára kattintva, a rendszer azonnal beregisztrálja és belépteti a Felhasználót.
 • ebben az esetben a kapcsolat felvételi telefonszámot a felhasználónak kell megadnia. A telefonszám, az Adminisztrátori kapcsolat felvételhez, valamint adategyeztetéshez kell. lásd Regisztrációs adatok megadása  lentebb ...
Mezők kitöltése:
 • a mezők kitöltéséhez használható karakterek, valamint a formátumok korlátozottak. Kérjük a Magyarországi normáknak megfelelően adja meg az adatait, amennyiben nem az adott mezőnek megfelelő karaktert, valamint formátumot használ a rendszer a megadott adatot nem hagyja jóvá, amire figyelmezteti a felhasználót és közli a megfelelő adatformátumot. A jóváhagyást az adat előtt egy pipa jelzi.

helyesen megadott adat 001
bővebben lásd Regisztrációs adatok megadása lentebb ...

Regisztráció aktiválása:
 • az aktiválás, csak is az új Felhasználó által megerősített regisztrációs szándék után, (amit a megadott email címre kiküldött megerősítő linkre kattintva tud megtenni) az Adminisztrátori adategyeztetés után, (ami a megadott telefonszámon való kapcsolatfelvétel útján történik) valósul meg.
 • amennyiben a kapcsolatfelvétel nem sikerül úgy az Adminisztrátor a Felhasználó regisztrációs kérelmet azonnal elutasítja. és befagyassza a fiókot.
 • sikeres kapcsolatfelvétel esetén végrehajtják az adat egyeztetést.
 • ha minden adat megfelel a PentOxin® Stream Team elvárásainak, akkor a regisztrációt az Adminisztrátor jóváhagyja és a felhasználó megkapja a jogosultságot a PentOxin® Stream Team valamennyi szolgáltatásainak igénybevételéhez, valamint a PentOxin® Stream Team által üzemeltetett weboldalak "védett" tartalmainak megtekintéséhez.
A Login rendszerről:
A modul használatának előnyei:
 • gyors és kényelmes
 • nem kell elhagyni az éppen olvasott tartalmat
 • az adatok megadásánál a rendszer figyelmezteti a Felhasználót, ha nem megfelelő formátumot, vagy adat típust használ.
 • lehetőséget biztosít közösségi (Social) INAKTÍV Facebook, Google, Twitter oldalakon használt adatokkal való be lépés, regisztrációs lehetőségek  csak fő adatokat kérnek le ... (a kapcsolat felvételi telefonszámot a Felhasználónak külön meg kell adnia lásd Regisztrációs adatok megadása lentebb ...)
 • közösségi (Social) INAKTÍV Facebook, Google, Twitter regisztrációval rendelkezők, jelszó módosítását a rendszer automatikusan követi nem kell megadni azt külön, csak katt a megadott közösségi (Social) Facebook, Google, Twitter oldal ikonjára és már benn is van a Felhasználó.
A modul használatának hátrányai:
 • A közösségi (Social) INAKTÍV lehetőséggel való regisztráció utáni adatok kiegészítése, pontosítása elkerülhetetlen. Email-ban visszaküldött telefonszám.
 • Ha a közösségi (Social) Facebook, Google, Twitter oldalakon használt adatokkal regisztrált a Felhasználó, akkor az ott használatos, több esetben nem megfelelően megadott adatokat használja fel a rendszer, ezért az adatokat regisztráció után minden esetben lekell ellenőrizni és azt ki kell javítani, valamint a hiányzó adatokat pótolni kell.
Az Adminisztrátor kapcsolatfelvételkor segíti a Felhasználót, az adatok helyes megadására.
Ha a Felhasználó nem tesz eleget a PentOxin® Stream Team írott, szabályzatainak ill, az Adminisztrátor felkérésének (a megadott időn belül), akkor a regisztrációs igényét befagyasszuk. 
A modul szolgáltatásai:
 • tartalom böngészése közben egyszerű be - ki lépés, regisztrálás úgy, hogy nem kel elhagyni az éppen olvasott tartalmat.
 • közvetlen profil elérés, annak szerkesztése (olvasott tartalom elhagyásával jár)
 • közösségi (Social) INAKTÍV (Facebook, Google, Twitter) oldalakon használt adatokkal való be lépés, regisztrációs lehetőségek  csak fő adatokat kérnek le ...
A közösségi (Social) (Facebook, Google, Twitter) modul működési elve:

Sokaknak piszkálhatja a fantáziáját az a kérdés, hogy " igen közösségi (Social) lehetőség, de még is milyen adatokat kér be a rendszer és mit csinál azokkal, hol tudom azt megnézni, módosítani és, akkor ez is egy lájkolj dolog?"

Válaszok:
1. Adatok:
 
 - A modul egyenlőre csak is az alap adatokat kéri be, mik is ezek:
 • Bekért adatok: (Social) INAKTÍV
  • email cím közösségi (Social) oldalon használt 
  • név a közösségi (Social) oldalon megadott név, már említettük, hogy sajnos az ott megadott formátumban hozza át és az sokszor nem épp a Magyarországi normáknak megfelelő módon van megadva.
 • Bekért adatok: (Mauális)
  • Felhasználónév
  • Teljes név
  • Jelszó
  • eMail
  • Telefonszám
 • Nem bekért adatok, de ajánlatos megadni, hiszen a közösségi játékokon való feltételek egyike.
  • Születési adatok
  • Lakhely, cím
  • Nemi identitás
  • Egyéb feljegyzések, amit megosztanál velünk
  • Magadról valami fontos
 A fejlesztők folyamatosan finomítják a modul beállítását.
 
 - Adatok elhelyezése:
 • A Felhasználók regisztrációs adatait a PentOxin® Stream Team védett biztonságos adatbázisban tárolja, és megőrzi, azt harmadik félnek a PentOxin® Stream Team nem szolgáltatja ki. ... Lásd Regisztrációs adatok védelme  fejezet.
 - Adatok megtekintése, módosítása:
 • a saját profil menüpontra kattintva, ahol azokat módosítani is tudja a felhasználó.
 • a későbbi adatok módosítását kérjük figyelmesen hajtsa végre, azokat nem áll módunkban minden esetben ellenőrizni, ha csak nem jelzi azt Adminisztrátorunknak és kéri a segítségét.

Amennyiben egy ellenőrzés során kiderül, hogy az illető hibás adatot adott meg egy későbbi módosítás során az illető jogosultságait, hozzáféréseit az Adminisztrátor korlátozza és értesíti a Felhasználót, hogy javítsa ki a hibás adatot.

 • Értesítés módjai:
  • telefonon (elsőnek)
  • emailben (másodiknak 1 hét türelmi idő)
  • az oldalon belépés után megjelenik egy figyelmeztetés, ez a figyelmeztetés. akár blokkolhatja az egész tartalomhoz való hozzáférést is. (minden esetben megkapja, addig fenn van, míg nem javítja ki a hibát és azt az Adminisztrátor le nem csekkolja)

Az érintett Felhasználót az Adminisztrátor megpróbálja elérni a megadott telefonszámon, ha ezt nem tudja megtenni, abban az esetben az Adminisztrátor aktiválja a figyelmeztető üzenetet és egyidőben küld a Felhasználónak egy emailt, amire 1 héten belül válaszolnia kell, amennyiben nem teszi meg az érintett Felhasználó a fiókja felfüggesztésre kerül a hozzá tartozó összes funkcióval, elérhetőséggel, jogokkal, beleértve a PentOxin® Stream Team egyéb szolgáltatásait, valamint a PentOxin® Stream Team által üzemeltetett weboldalak védett tartalmainak megtekintéséhez való jogosultságokat is.

Amennyiben felfüggesztésre kerül egy fiók, akkor a hozzátartozó eMail is fagyasztásra kerül, az ilyen fagyasztott eMailok feloldása nem egyszerű folyamat, ezért kérjük, hogy amennyiben lehetséges kerüljük az ilyen jellegű felfüggesztéseket. Nem technológiailag bonyolúlt, hanem a folyamat szigórú és az olyan felhasználónak sokkal szigorúbb feltételeknek kell megfelelniük, hogy újra fel legyen olva az adott eMail cím!

- Lájkolás:
 • Nem ez nem lájkolás. A lájkolásra több más lehetőség áll rendelkezésére a felhasználónak, aminek örülünk és természetesen meg is köszönjük.
Regisztrációs adatok megadása:

A Felhasználók regisztrációs adatait a PentOxin® Stream Team védett biztonságos adatbázisban tárolja, és megőrzi, azt harmadik félnek a House Service ® Team nem szolgáltatja ki. ... Lásd Regisztrációs adatok védelme fejezet.
Az adatok megadása során kérjük ügyeljen minden regisztrálni szándékozó Felhasználó, hogy helyes adatokat adjon meg!
Az adategyeztetés során az Adminisztrátor segíti a Felhasználót a helyes adatok megadásában.
A Felhasználó általi későbbiekben végrehajtott adatmódosítás megfelelőségéért a Felhasználó felel.

PentOxin® Stream Team minden esetben a Felhasználó által megadott adatokkal dolgozik a  helytelenül megadott adatok okán keletkezett károkért, kellemetlenségekért felelőségre nem vonható!

Közösségi (Social) INAKTÍV Facebook, Google, és Twitter lehetőségek valamelyikével történő regisztrációt követően, a regisztrálni szándékozó a küldő email címre válaszolva tudja meg küldenie a kapcsolattartási telefonszámot.

Kötelező adatok:
Védett tartalmak és a PentOxin® Stream Team adott szolgáltatásainak igénybevételéhez elegendő.
 • Név: (módosítható)a Felhasználó becses neve
 • Felhasználónév: (Adminisztrátor által módosítható) a használni kívánt Felhasználó név. Evvel, vagy email címével tud belépni a fiókjába. Azon Felhasználók, akik a PentOxin® Stream Team Szolgáltatásait, akarják igénybe venni, kérjük az ott használni kívánt felhasználó nevüket adják meg, Nick Name, Game név, becenév.
 • Email cím: (módosítható) a regisztráció megerősítéséhez, belépéshez, kapcsolatfelvételhez, értesítéshez szükséges
 • Jelszó: (módosítható) a belépéshez szükséges jelszó
 • Telefonszám: (módosítható) Kapcsolatfelvételhez, adategyeztetéshez kell. A PentOxin® Stream Team nem fogja feleslegesen zaklatni a Felhasználóit :)
 • Captcha: INAKTÍV a Felhasználó hitelesítése végett kell
Opcionális adatok:

Számlázáshoz, nyeremények kipostázásához szükséges.

 • Postai cím: (módosítható)
 • Születési dátum: (módosítható)
 
Adat ellenőrzés:
 
Regisztrációt követően:
 • Az Adminisztrátor megpróbálja felvenni az illető Felhasználóval a kapcsolatot a megadott telefonszámon és a Felhasználó által megadott adatokat egyeztetik.
Időszakos:
 • Egy előre nem bejelentett időpontban, szúrópróba szerűen.
  • egy adott Felhasználót az Adminisztrátor megpróbálja elérni a megadott telefonszámon, amennyiben ezt nem tudja megtenni, abban az esetben az illető Felhasználónak küld egy email, amire 1 héten belül válaszolnia kell, amennyiben nem teszi meg, a fiókja felfüggesztésre kerül a hozzá tartozó összes funkcióval, elérhetőséggel, jogokkal, beleértve a PentOxin® Stream Team egyéb szolgáltatásait is.
  • Az utólagos visszaélések elkerülése végett szükséges.
 • Egy új szolgáltatás igénybevételének alkalmával.
  • minden az adott Felhasználónak új szolgáltatást Adminisztrátorunk telefonon keresztül , hagy jóvá, akkor az adatokat is egyezteti a Felhasználóval.

A helyes regisztrációs adatok szolgáltatása, mind a Felhasználók és mind pedig a PentOxin® Stream Team érdekeinek védelmében szükséges, megadásuk kötelező, abban az esetben ha igénybe akarja venni a Felhasználó a PentOxin® Stream Team szolgáltatásait, valamint a PentOxin® Stream Team által üzemeltetett weboldalak védett tartalmainak megtekintéséhez jogosultságot akar szerezni.

A Felhasználók regisztrációs adatait a PentOxin® Stream Team védett biztonságos adatbázisban tárolja, és megőrzi, azt harmadik félnek a PentOxin® Stream Team nem szolgáltatja ki. Lásd Regisztrációs adatok védelme fejezet.

PentOxin® Stream Team felhívja Felhasználói figyelmét, hogy a regisztrációkor megadott jelszavukat bizalmasan kezeljék, ne adják át arra illetékteleneknek. A PentOxin® Stream Team nem felel az ebből az okból keletkezett károkért, kellemetlenségekért.

Ha valamely Felhasználó még sem szeretné megadni személyes adatait, akkor az nem lesz jogosult a PentOxin® Stream Team szolgáltatásainak igénybevételére, valamint a PentOxin® Stream Team által üzemeltetett weboldalak védett tartalmainak megtekintésére.

PentOxin® Stream Team

 • POx®Krisss [HU] Channel
 • POx®Krisss [HU] Channel

Kiemelt Támogatók

 • HouSErvice kis outlokhoz
  House Service ® Team
X

PentOxin.POx[HUN]

A Házirend tiltja a másolást! Ne Lopj!