Belépés  \/ 
x
x
x
Regisztrálás  \/ 
x

Általános Felhasználási Feltételek (Á.F.F)

Érvényesség kezdete: 2021 12 01

Jelen általános felhasználási feltételek a POx®Krisss [HU] – Lukács László Krisztián e.v. – House Service ® Team (a továbbiakban: Szolgáltató). Megosztott Free Csatornákon Szolgáltató által létrehozott, rendszeresen felügyelt, karbantartott, Egyedi Névvel, Címmel Ellátott Szerverek, Szobák, Csoportok, Weboldalak, Videó közvetítő platformokon közzétett szolgáltatás (szolgáltatást) igénybevevő személy (a továbbiakban: Ön ill. Felhasználó) (a továbbiakban a Szolgáltató és a Felhasználó együttes említése esetén: felek) között létrejött szolgáltatás igénybevételének feltételeit tartalmazzák.

1.0  Szolgáltató, adatai (Cégadatok): - továbbiakban Szolgáltató !

Üzemeltető: POx®Krisss [HU] - Lukács László Krisztián e.v. - House Service ® Team
Adóigazgatási azonosítószám: 60149699-2-26
Cégjegyzékszám: 18608098
Székhely: 6727 Szeged Dobogó u. 6/a.
Képviselő: Lukács L. Krisztián
Telefon: +36307144700
Web: https://houseservice.hu ; www.houseservice.hu
E-mail: office[at]houseservice.hu

 • POx®Krisss [HU] – Gamer (Lukács László Krisztián)
 • Lukács László Krisztián e.v. – House Service ® Team Kivitelező, Cég Tulajdonos
 • House Service ® Team - Zár és Nyílászáró Szerviz Szolgáltató https://PentOxin.hu weboldal üzemeltetője.

POx®Krisss [HU], mint Gamer (team) és Streamer (team) későbbiekben Live Streamer és Szolgáltató csatornáinak felhasználását feltételekhez köti.

Live Streamer: vagy élő internetes közvetítés a streaming media egyik típusa, és multimédia tartalmak élő közvetítését jelenti az interneten keresztül.

A Szolgáltató célja: hogy a legjobb gamer és streamer közösségi csoportot hozza össze és ezáltal a legjobb Felhasználói élményt biztosítása, a közösségi Megosztott Free Csatornákon Szolgáltató által létrehozott, rendszeresen felügyelt, karbantartott, Egyedi Névvel, Címmel Ellátott Szerverek, Szobák, Csoportok, Weboldalak, Videó közvetítő platformok Szolgáltatásával.
Ennek megvalósításához arra kérjük felhasználóinkat, hogy a szolgáltatások használata közben törekedjenek arra, hogy teljes közösségünk számára biztonságos és pozitív élményt nyújtsanak.

A Szolgáltató kijelenti, hogy Megosztott Free Csatornái igénybevétele ingyenes és amennyiben azt Felhasználó igénybe veszi, Csevegés, Live Stream Game, Live stream, PodCast, stb…, akkor az illető automatikusan elfogadja a Szolgáltató által kikötött feltételeket és betartja a mindenkori adatforgalmazásra szóló, a törvényben előírt szabályozást!

Felhasználó: az a Közösségi, Hallgató, Néző, Gamer, Streamer, aki igénybe veszi a Szolgáltató által létrehozott, megosztott, free, egyedi névvel, címmel ellátott Szerverek, Szobák, Csoportok, Weboldalak, Videó közvetítő platformok nyújtotta előnyöket, későbbiekben Szolgáltatást.

Felhasználó lehet:
 • Aktív felhasználó a közzétett Live, Felvett Stream-ban is jelenlevő Gamer, Streamer (csatornákat igénybevevő)
 • Passzív felhasználó a Stream közvetítés (t) megtekintő, hallgató Néző, Gamer, Streamer.
Megosztott, free csatornák és a rajtuk lehetséges adattípusok:
 • Discord (hang, videó, kép anyag, link)
 • TeamSpeak (hang, videó, kép anyag, link)
 • Hostolt Szerverek (game név, link)
 • Live, Stream kövzetítések (game név, hang, videó, kép anyag)
  • Youtube
  • Twitch
  • Facebook
 • Website (gamer név, hang, videó, kép anyag és linkek)
 • stb …

A Szolgáltató kijelenti, hogy a Megosztott Free Csatornákon létrehozott Free szobákban, Szervereken lehetőség van szövegek és média tartalmak, későbbiekben Adat megosztására, amely lehetőség a megosztott free csatornák alapvető tulajdonságából adódik, amit a Szolgáltató esetünkben nem korlátoz! Ezért is Free! Ingyenes!

Adat:

Minden olyan, szöveg, kép, hang, videó, amit a Megosztott Free Csatornákon kommunikáció, Live Stream, PodCast, stb… közben leírnak, megosztanak, kimondanak, bemutatnak stb …

A Felhasználó, amennyiben igénybe veszi a szolgáltatást, a megosztott free csatornákon, avval tudomásul veszi, hogy az összes adat, megosztott, nyilvános és bárki számára hozzáférhető, kivételt képez ez alól Privát- Kódolt Csatornákon történő szöveg, hang, képanyag.

Freee Szoba:

A felhasználók szabadon lépkedhetnek az oda vonatkozó szabályok betartása mellett egyik szobából a másikba, egyik szerverről a másikra. Az ott történő adatforgalom megosztott, nyilvános és bárki számára hozzáférhető!

Privát- Kódolt Szoba: bővebben …

Van rá mód, hogy felhasználók Egyedi Névvel Ellátott Kódolt szobát, igényelhessenek, az ott történő felhasználók közötti adatforgalom biztonságáért az igénylő és résztvevő felhasználó köteles felelni. A kódolt szobák biztonsága az adott megosztott free csatorna biztonsági mutatójánál nem nagyobb!

Igénylő Felhasználó kérhet Szoba adminisztrátori jogot, bővebben …

A szolgáltató felülvizsgálhatja az ilyen csatornákon történő adatforgalmat és probléma esetén figyelmeztetheti a felhasználókat az adatbiztonságra!

Megosztott, Nyilvános és bárki számára hozzáférhető adat:
 • a felhasználók
  • nevei (user name)
  • csevegései, leírt szövegek, linkek
  • feltöltött, megosztott média tartalmak, képek, videók

A Szolgáltató nem tud felelősséget vállalni, a megosztott free csatornákon, létrehozott egyedi névvel, címmel ellátott Szerverek, Szobák, Csoportok, Weboldalak, Videó közvetítő platformokon történő adat forgalomért, a szobák jellege végett.

A szolgáltatást igénybevevő felhasználók kötelessége, hogy a csatornákon történő adatok biztonságáért feleljenek. Lehetőség szerint ne osszanak meg olyan adatot, ami a nyilvánosságra jutása végett esetlegesen problémát okozhat, magának a megosztó felhasználónak, de akár más felhasználónak, vagy személynek!

Tilos olyan adatforgalom, ami más személynek személyiségi jogait sérti, adatainak biztonságát veszélyezteti! A Szolgáltató ezt minden esetben nem tudja ellenőrizni, de amennyiben észlel szabálysértést, vagy akár törvénysértést, azonnal törli a kérdéses adatot csatornáiról és haladéktalanul figyelmezteti az illető Felhasználót!
Szükség esetén értesíti a Rendőrséget és átadja a rendőrségnek a kérdéses adatot!
Amennyiben egy ilyen Szabálysértés miatt kára keletkezik a Szolgáltatónak azért a Felhasználó felelőségre vonható!

Szellemi tulajdon, szerzői Jog:

A Megosztott Free Csatornákon, a Szolgáltató által létrehozott, rendszeresen felügyelt, karbantartott, Egyedi Névvel, Címmel Ellátott Szervereken, Szobákban, Csoportokban, Weboldalakon, Videó közvetítő platformokon, a Szolgáltató által, készített és közzé tett tartalmak, szövegek, képek, logók, hang és videó anyag, Szobák, csatornák kiépítési struktúrájuk, jog és rang rendszer.

Minden szellemi alkotása kizárólagosan, a POx®Krisss [HU] – Lukács László Krisztián e.v. – House Service ® Team Tulajdona, azt engedély nélkül másolni, más tulajdonaként az feltüntetni Szigorúan TILOS!

A Megosztott Free Csatornákon, a Szolgáltató által létrehozott, rendszeresen felügyelt, karbantartott, Egyedi Névvel, Címmel Ellátott Szervereken, Szobákban, Csoportokban, Weboldalakon, Videó közvetítő platformokon, más cégek logóinak, képeinek, feltüntetése, csak az az adott cég, Szolgáltatása, vagy Terméke beazonosíthatósága végett van, feltüntetve, aminek az adott cég örül.

Játékok, akciók!

A Szolgáltató, valamint az Üzemeltető a Megosztott Free Csatornáin Játékra invitálhatja a Felhasználókat, ami Regisztrációhoz kötött! A Regisztrációkor megadott adatokat a House Service ® Team az Adatkezelési tájékoztatóban leírtak szerint kezeli. bővebben

Egyéb rendelkezések, információk, irányelvek:

A Live Stream Game esetén a Live Streamerrel együtt játszók, hozzájárulnak a Játék közben elhangzott hanganyag rögzítéséhez, továbbközléséhez, Youtube, Facebook, Twitch, stb… Csatornákon.

A Megosztott Free Csatornákon, azok Video platformjainak csatornáin elhangzott beszélgetésről mindenkor készülhet felvétel, mivel ezek megosztott free csatornák és a funkciójuk az.

Az így felvett hang és képanyag mindenféle módosítás nélkül kikerülhet Online csatornákra,

Felhasználó kötelessége, hogy ügyeljen arra, mit mond nyilvánosság előtt!!

Live -ban ha a Felhasználó olyan adatot közöl, hogy más személyiségi, vagy adatvédelmi jogait sérti, akkor azért felelősségre vonható, akár több év múlva is!

Amennyiben a live, videót elkell távolítani Megosztott Free Csatornák Video platformjainak bármelyikéről Felhasználói hiba miatt, abban az esetben a Szolgáltatót kártérítés illeti a problémát okozó Felhasználó részéről, amit Bírósági úton érvényesíthet a Szolgáltató!

Az irányelvek a józanész elveit követik, és szolgáltatásainkon belül a felhasználók által létrehozott összes tartalomra és felhasználói tevékenységre vonatkoznak.

A közösség integritásának védelme érdekében a Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy bármikor felfüggessze a nem megfelelőnek vagy károsnak ítélt tevékenységet végző Felhasználói fiókokat.

Törvénysértő tevékenységek

A Szolgáltatás használata közben minden hatályos helyi, nemzeti és nemzetközi jogszabály betartása kötelező. A jogellenes tevékenységet tartalmazó, elősegítő, kínáló vagy arra buzdító összes tartalom vagy tevékenység tilos.

Továbbá TILOS:
 • Önpusztító magatartás
 • Erőszak és fenyegetés
 • Gyűlölködő magatartás és zaklatás
 • Személyes adatok engedély nélküli megosztása
  • Mások magánélethez való jogának megsértése tilos. Tilos a mások személyes adatait vagy lakhelyét felfedő tartalom engedély nélküli megosztása. Ebbe többek között a következők tartoznak bele:
  • Személyazonosításra alkalmas adatok megosztása (pl.: valódi név, tartózkodási hely vagy igazolványszám)
  • Korlátozottan elérhető vagy titkos közösségi profilok vagy az ezekről származó információ megosztása
  • Olyan tartalom megosztása, amely megsérti mások ésszerű elvárásként kezelt magánszféráját: ide tartozik például az engedély nélküli közvetítés magántulajdonú ingatlanból
 • Mások nevében való fellépés
 • Spam, átverés vagy más rosszindulatú tartalom
 • Meztelenség, pornográf és egyéb szexuális jellegű tartalom
 • Túlzott erőszak, vér vagy más obszcén tartalom
 • Szellemi tulajdonjogok megsértése

További szabályozásokat lásd a megosztott free csatornákat üzemeltető cégek weboldalain!! A Szolgáltató teljes mértékben támogatja azokat és egyetért velük.

9. Irányadó nyelv, jog, bírósági illetékesség

Jelen Felhasználási feltételek, ill. az ezek alapján létrejövő szerződés nyelve függetlenül a felek közötti esetleges egyéb kommunikáció, elektronikus levelezés nyelvétől- a magyar.

Jelen Felhasználási feltételek, ill. az ezek alapján létrejövő szerződés vonatkozásában a Magyarország joga az irányadó. A felek közötti jogviszony vonatkozásában ezen belül -többek között- az alábbi jogszabályok rendelkezéseit kell alkalmazni:

 • A Magyarország Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény;
 • Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény;
 • A távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet;
 • Az üzleten kívül fogyasztóval kötött szerződésekről szóló 213/2008. (VIII. 29.) Kormányrendelet;
 • A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény;
 • A fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről szóló 49/2003. GKM rendelet;
 • A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény.

Felek a jelen szerződéssel összefüggésben felmerülő jogvitákat igyekeznek békés úton rendezni, ennek sikertelensége esetén alávetik magukat -értékhatártól függően- a Szegedi Városi Bíróság, ill. a Csongrád Megyei Bíróság kizárólagos illetékességének.

10. Adatvédelem

A Vevő személyes adataival történő visszaélés megelőzése érdekében a megadott adatok kezelése a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően történik a Szolgáltató által közzétett Regisztrációs, adatok védelme és az új GDPR szabályozása szerint.

PentOxin® Stream Team

 • POx®Krisss [HU] Channel
 • POx®Krisss [HU] Channel

Kiemelt Támogatók

 • HouSErvice kis outlokhoz
  House Service ® Team
X

PentOxin.POx[HUN]

A Házirend tiltja a másolást! Ne Lopj!