Belépés  \/ 
x
x
x
Regisztrálás  \/ 
x

§ Jogi nyilatkozat §

A PentOxin® - POx®Krisss [HU] – Lukács László Krisztián e.v. – House Service ® Team, továbbiakban Szolgáltató, weboldalait az alábbi feltételekkel hozza nyilvánosságra:

Megosztott Free Csatornákon Szolgáltató által létrehozott, rendszeresen felügyelt, karbantartott, Egyedi Névvel, Címmel Ellátott Szerverek, Szobák, Csoportok, Weboldalak, Videó közvetítő platformokon, továbbiakban Csatornák.

Csatornákon megjelenő adatok és információk kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak. Azok tartalma rendszeresen frissítésre kerül, ennek ellenére sem áll módunkban az információk esetleges hiányosságai, pontatlanságai esetén felelősséget vállalni. Fentebb leírt félreértések, tévedések elkerülése érdekében kérjük, hogy weboldalainkon olvasott információk megerősítése, pontosítása végett még a döntéshozatal előtt lépjen kapcsolatba irodánkkal.

Kapcsolódó honlapok, linkek:

Csatornákról linkek segítségével elérhető partnercégek csatornáin szereplő információkat társaságunk nem ellenőrzi, ezek elérhetőségéért, tartalmi helyességükért felelősséget nem vállal. A Szolgáltató nem vállal felelősséget azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalakkal kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, illetéktelen hozzáférésekből, az üzenetek tartalmának esetleges módosulásából vagy más hasonló okból ered.

Szolgáltató fent tartja magának a jogot arra nézve, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, előzetes figyelmeztetés nélkül, bármilyen változtatást, módosítást, javítást végezzen Csatornáin. Ezen kikötés vonatkozik a Csatornák teljes tartalmára, valamint az egyes kapcsolódó szolgáltatások feltételeire, azok időtartamára is.

A szerzői jogok védelméről:

Csatornák tartalma a POx®Krisss [HU] – Lukács László Krisztián e.v. – House Service ® Team szerzői jogi védelme alatt állnak. Ennek megfelelően a Szolgáltató előzetes, írásos hozzájárulása szükséges a honlapok tartamának bármely módon történő felhasználásához.

A tájékoztatásról:

Tájékoztatjuk, hogy ezen a Csatornákon elérhető tartalmak nem minősülnek sem tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre történő felhívásnak. A Csatornák kizárólag azt a célt szolgálják, hogy a Tisztelt Érdeklődő az interneten információt szerezhessen a POx®Krisss [HU] – Lukács László Krisztián e.v. – House Service ® Team létezéséről és működésének néhány alapvető eleméről, amelyek ismeretében problémája megoldásához kellő tájékozottsággal bírva választhatja meg együttműködő partnerét, akár magát a Szolgáltatót.

Márkanevek, logók, információs anyagok:

A Csatornák tartalmának szerzői joga a POx®Krisss [HU] – Lukács László Krisztián e.v. – House Service ® Team -t illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik, Ebben az esetben annak megfelelően kell eljárni.
Az árunevek használata nem jelenti azok szabad felhasználását. A terméknevekben előforduló márkanevek minden esetben az adott védjegy tulajdonosának tulajdonát képezik.

A Csatornákon, a Szolgáltató által, készített és közzé tett tartalmak, szövegek, képek, logók, hang és videó anyag, Szobák, csatornák kiépítési struktúrája, jog és rang rendszer.

Minden szellemi alkotása kizárólagosan, a POx®Krisss [HU] – Lukács László Krisztián e.v. – House Service ® Team Tulajdona, azt engedély nélkül másolni, más tulajdonaként az feltüntetni Szigorúan TILOS!

A Szolgáltató nem birtokolja a más gyártó cégek, Szolgáltatók logóit az álltaluk gyártott termékek fotóit  és egyéb információs anyagait, azok csak is információs jelleggel vannak feltüntetve, a termékek beazonosíthatósága és népszerűsítése érdekében, ami a gyártó cégek célja is.

A Csatornákon, más cégek logóinak, képeinek, feltüntetése, csak az az adott cég, Szolgáltató Szolgáltatása, vagy Terméke beazonosíthatósága, népszerűsítése végett van, feltüntetve, aminek az adott cég örül.

Linkek elhelyezése:

Szolgáltató marketing osztálya örül, ha egyéb oldalakon rámutató linket helyeznek el. Ilyen esetben nem kell engedély, elég, ha a marketing osztályt értesítik. (A méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emelünk, és annak megszüntetését kezdeményezzük!)

Tartalom felhasználása:

A Csatornák eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel.
Nem kell engedély az idézéshez. Az idézésnek azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények paragrafusainak. Idézés esetén - forrás megjelöléssel - kérünk rámutatni (link elhelyezése) a portál megfelelő oldalára.

Cikkek másodközléséhez, vagyis a szó szerinti közléshez írásbeli engedély kell.

Képek felhasználása:

Csatornákon található képeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles. A Csatornákon elhelyezett képeket előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni.

Egyéb:

Tilos a Csatornák tartalmát akár nyílt, akár zárt adatbázisba lementeni.
Tilos a Csatornák tartalmát kereskedelmi célra felhasználni, vagy azt terjeszteni.
A Csatornák tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a Csatornák tartalmától eltérő célra.
A Csatornák szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy a portálon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

Amennyiben további kérdései lennének, vagy közlési engedélyt szeretne kérni írásban megteheti!

PentOxin® Stream Team

  • POx®Krisss [HU] Channel
  • POx®Krisss [HU] Channel

Kiemelt Támogatók

  • HouSErvice kis outlokhoz
    House Service ® Team
X

PentOxin.POx[HUN]

A Házirend tiltja a másolást! Ne Lopj!