Belépés  \/ 
x
x
x
Regisztrálás  \/ 
x

Regisztrációs adatok védelme

 
A PentOxin® Stream Team (szervező), a House Service ® Team (üzemeltető, szolgáltató, támogató) bizonyos Extra szolgáltatásainak igénybevétele, weboldalain található bizonyos tartalmaihoz (védett) való hozzáférése, megtekintése, valamint a csatolt játékaikon való részvétel regisztrációhoz kötött.
 
A PentOxin® Stream Team Extra szolgáltatásainak igénybevételéhez, weboldalain található bizonyos tartalmaihoz (védett) való hozzáféréséhez, megtekintéséhez, valamint a House Service ® Team csatolt játékain való részvételhez kötelezően meg kell adni, Név (teljes név), Felhasználó név (Nick név), e-Mail cím (valós), Telefonszám (valós), lakhely (cím), születési dátum.
 
Amennyiben nem regisztrált és mégis megpróbál védett tartalmat negtekinteni, úgy "az adott erőforrás megtekintése az ön számára nem engedélyezett" hibaüzenetet fog kapni!
 
A regisztrációhoz kötelezően megadandó adatokat kérjük pontosan adja meg! A felhasználó érdeke! Amennyiben a hibásan, vagy hamisan  megadott adatok miatt nem tudjuk elérni az illetőt, vagy fiókja befagyasztásra kerül úgy a PentOxin® Stream Team azért felelőséget  nem tud vállalni és nem is fog.
A hibás, vagy hamis adatok megadásából eredő kellemetlenségekért, károkért a PentOxin® Stream Team felelőséget nem vállal és azokért felelőségre nem fogható!
 
PentOxin® Stream Team tevékenysége során a felhasználók adatainak kezelésében:
- 1992. évi LXIII. Törvény, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról
- 1995. évi CXIX. Törvény, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről
- 1998. évi VI. törvény, az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során az alábbi adatkezelési szabályokat érvényesíti.
- Megfelelve az új GDPR ben foglaltaknak.
 
A felhasználóink regisztrációs adatait, a PentOxin® Stream Team védett, biztonságos adatbázisban tárolja, és megőrzi, azonban azokat harmadik félnek nem szolgáltatja ki. Ettől csak abban az esetben térünk el, ha az illető felhasználó ellen nyomozati eljárás folyik és a hatóságok megfelelő igazolás bemutatásával kérik az illető felhasználó adatainak kiadását! Evvel is elősegítve a hatóságok bűnüldözésben való előrehaladását!
 
Amennyiben a Felhasználó részéről írásbeli kérés érkezik a Felhasználói adatok törlésére, akkor azokat a PentOxin® Stream Team adatbázisából törli. Ebben az esetben a Felhasználó minden addig megszerzett jogait automatikusan töröljük és nem jogosúlt továbbra is igénybe venni a PentOxin® Stream Team extra szolgáltatásait. A jogi szinteket, alapról indúlva tudja újból megszerezni.
 
Az adatok felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának megfelelően történik.
 
A Felhasználó (ügyfél) a regisztrációval egyidejűleg hozzájárul, hogy a PentOxin® Stream Team  számára hírlevelet, reklámanyagot küldhessen. (A szolgáltatás lemondására a hírlevél alján lehetősége van.)
 
A PentOxin® Stream Team felhívja a Felhasználók (ügyfelek) figyelmét, hogy a regisztrációkor megadott jelszavaikat bizalmasan kezelje, ne adja át arra illetékteleneknek. A PentOxin® Stream Team nem felel az így keletkezett (téves) károkért.
 
PentOxin® Stream Team minden esetben a Felhasználó (ügyfél) által megadott regisztrációs (számlázási és szállítási) adatokkal dolgozik.
Kézi adatmódosítást a PentOxin® Stream Team nem végez, kizárólag a Felhasználó (ügyfél) telefonos, vagy e-mailes bejelentése/kérése alapján történik.
A Felhasználónak (ügyfél) nek lehetősége van, hogy adatai ellenőrizze és módosítsa azt a  bejelentkezést követően a „Saját Profil” menüpontban.
 

PentOxin® Stream Team

  • POx®Krisss [HU] Channel
  • POx®Krisss [HU] Channel

Kiemelt Támogatók

  • HouSErvice kis outlokhoz
    House Service ® Team
X

PentOxin.POx[HUN]

A Házirend tiltja a másolást! Ne Lopj!